Салат з червоної риби і авокадо

Салат з червоної риби і авокадо
by

Це самий новорічний салат, адже до його складу входять мандарини. Він неймовірно свіжий і апетитний, тому відмінно підійде як для першого столу, так і для закуски під гарячі страви.

Інгредієнти:

Філе сьомги або іншої червоної риби — 300 гр.

Мандарини — 200 гр.

Зелений салат або рукола — 150 гр.

Авокадо — 1 шт. Цибуля — 1 шт.

Оливкова олія.

Бальзамічний оцет.

Філе сьомги слід порізати дрібними кубиками й обсмажити на оливковій олії.

Додати перець і сіль.

Мандарини очистити і видалити кшірку. Порізати дрібними кубиками. Цибулю подрібнити. Авокадо почистити і нарізати на кубики невеликого розміру. З’єднати зелень з іншими інгредієнтами, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем. Зверху викласти рибу і прикрасити зеленню.

 

Rooster — ресторан для таких, як ти!

Ресторан для проведення Новорічного корпоративу

Корпоратив в Києві – Rooster

Вас чекають сповнені енергією сніданки, ситні основні страви та справжній калейдоскоп коктейлів для затишних посиденьок з друзями ввечері!

 Смачні ціни, зручна локація, незвична карта вин та страви на будь який випадок!

Share

Recommended Posts